Egy fórum, ahol egy helyre gyűjtük a magyar webképregényes tudást.


  Darken

  Share
  Ronin1337
  Ronin1337

  Hozzászólások száma : 16
  Join date : 2011. Mar. 10.
  Age : 25
  Tartózkodási hely : Pomáz

  Karakterek

  Témanyitás  Ronin1337 on Hétf. Ápr. 04, 2011 9:44 pm

  No jó,ha már úgyse ír senki a fórumba akkor én most itt (lehetőleg)röviden bemutatnám a(z) (állandó)szereplőket:
  Gort:Önző,nagyképű,ingerlékeny(főleg,ha alacsony termetét emlegetik)viszont borzasztó nagy a hatalma és nem röstelli használni Smile.Ezenfelül szeret magáról egyes szám harmadik személyben beszélni. Hát igen nem épp az a figura akit meghínánk magunkhoz ebédre,de ő amolyan szerethető pszichopata.Bár erősnek erős,szerencséből nem jutott neki sok:Rögtön azután,hogy legyőzte régi ellenfelét(Leon-t a paladint) -köszönhetően a Mephistopheles-el(innentől csak Meph)kötött alkujának- fent említett főördög démonjai nemes egyszerűséggel kibelezik,hogy így uruk a tanítványává fogadhassa(inkább kényszerítse Razz) őt. Meghatározatlan idő múlva,mikor a Meph-et imádó Drow várost(minden egyes főördögnek van egy Drow városa akik imádkoznak hozzájuk) mindenféle szörnyek ostromolják egyre másra mutatják be az emberáldozatokat annak reményében,hogy istenük küld némi segítséget. Küld is.Méghozzá Gort-ot akimég sokkal erősebb mint annak előtte volt és így veszi kezdetét a történet...
  Mink:Félsárkány papnő,a Hextoriai birodalom hercegnője és mellesleg Gort legrégebbi szövetségese...TO BE CONTINUED!


  A hozzászólást Ronin1337 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 27, 2011 11:46 pm-kor. (Reason for editing : Ronin1337)
  Ronin1337
  Ronin1337

  Hozzászólások száma : 16
  Join date : 2011. Mar. 10.
  Age : 25
  Tartózkodási hely : Pomáz

  Darken

  Témanyitás  Ronin1337 on Pént. Márc. 11, 2011 12:12 am

  Izgalmas fantasy képregény Gort,a kis növésű,de annál agresszívabb diktátor és barátai(vagy ahogy ő hívja őket a "csatlósai")kalandjait követi,amint három elképesztően erős gonosz artifact után kutatnak,hogy Gort mestere,Mephistopheles(aki nem mellesleg a pokol nyolcadik körének főördöge,szóval amolyan nagyobbacska isten)átvehesse a hatlamat az egész pokol fölött.

  Itt olvassátok: Darken

  WARNING!(1):A képregény igen jelentős része ceruzarajz,mivel az alkotó laptopját nem sokkal a második fejezet elkezdése után ellopták.A frissebb képsorok már jelentősen jobban néznek ki,de a régiek se voltak olyan nagyon rosszak.
  WARNING!(2):Bár nem frissül túl sűrűn a képregény már a vége felé jár(konkrétan az utolsó fejezetnél),de ez ne szegje senkinek se kedvét mert az alkotó,a befejezés után közvetlenül elindítja következő projektjét(heti háromszori garantált frissítéssel :3!).


  A hozzászólást Ronin1337 összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 13, 2011 11:06 pm-kor. (Reason for editing : Ronin1337)

   Pontos idő: Szer. Jan. 23, 2019 6:23 am